Nawigacja
DEUTSCH PLUS
insta.ling
Aktualnie online
Gości online: 32
Użytkowników online: 0
Łącznie użytkowników: 20
Najnowszy użytkownik: Dorota Ziolkowska-Zych
Użytkowników online: 0
Łącznie użytkowników: 20
Najnowszy użytkownik: Dorota Ziolkowska-Zych
Certyfikaty
Dyrekcja
Wicedyrektor
mgr Marta Martyniuk
mgr Marta Martyniuk
Pn 1200 - 1500
Wt 1200 - 1400
Śr 730 - 915
Cz 1200 - 1315
Pt 900 - 1200 filia
Wt 1200 - 1400
Śr 730 - 915
Cz 1200 - 1315
Pt 900 - 1200 filia
Dyrekcja
Wicedyrektor
mgr Anna Trochimowicz
mgr Anna Trochimowicz
Pn 730 - 1000
Wt 1000 - 1200
Śr 1100 - 1300
Cz 730 - 900
Pt 1100 - 1400
Wt 1000 - 1200
Śr 1100 - 1300
Cz 730 - 900
Pt 1100 - 1400
Dyrekcja
Wicedyrektor
mgr Iwona Wąsik
mgr Iwona Wąsik
Pn 1000 - 1200
Wt 730 - 1100
Śr 1300 - 1500
Cz 1300 - 1400
Pt 730 - 1000
Wt 730 - 1100
Śr 1300 - 1500
Cz 1300 - 1400
Pt 730 - 1000
Warsztaty kulinarne nagrodą w ogólnopolskimkon kursie "Koch mir was!"
Zuzanna
"Po odebraniu dyplomów i nagród podzielono nas na kilka grup i zaczęło się gotowanie. My zaczynałyśmy od przygotowywania humusu. Może nie był dobry ale wszyscy mówili, że im smakuje. Jak każdy skończył pierwszą część to siedliśmy przy stole i jedliśmy. W drugiej części gotowałyśmy z przystojnym kucharzem z Niemiec. Robiłyśmy obiad składający się z podpieczonych na patelni kartofli, kotlecików w panierce z migdałów i chleba oraz dipem z twarogu śmietany, bazylii i natki pietruszki.Na deser były naleśniki z owocami i syropem klonowym."
Opiekun konkursu: Iwona Rzymowska - Hołysz
"Po odebraniu dyplomów i nagród podzielono nas na kilka grup i zaczęło się gotowanie. My zaczynałyśmy od przygotowywania humusu. Może nie był dobry ale wszyscy mówili, że im smakuje. Jak każdy skończył pierwszą część to siedliśmy przy stole i jedliśmy. W drugiej części gotowałyśmy z przystojnym kucharzem z Niemiec. Robiłyśmy obiad składający się z podpieczonych na patelni kartofli, kotlecików w panierce z migdałów i chleba oraz dipem z twarogu śmietany, bazylii i natki pietruszki.Na deser były naleśniki z owocami i syropem klonowym."
Opiekun konkursu: Iwona Rzymowska - Hołysz